Kreatív rajzolás
Bakos Szilviával!
Tanulj meg pár nap alatt rajzolni, festeni és gyűjts egy életre elegendő önbizalmat!

MENÜ

Bátran böngéssz barátaim weboldalain is!

 

www.lelekmasszazs.ewk.hu http://lelekmasszazs.ewk.hu/ : "A Lélekmasszázs egy olyan sokoldalú módszer amely segítséget nyújt kapcsolataink megújítására és meggyógyítására, fizikai és mentális egészségünk javítására, önmagunk fejlesztésére és arra, hogy ráébredjünk a bennünk rejlő lehetőségekre." Ezt ki kell próbálni! Videó

 

www.lelkisegitseg.ewk.hu http://lelkisegitseg.ewk.hu : "Egyéni tanácsadás során, közösen tárjuk fel azt, vagy azokat a gyökérproblémákat, amik az életvezetésében a jelenlegi elakadást okozzák. A tanácsadás folyamata gyakorlatilag egy segítő beszélgetésként valósul meg. A beszélgetés egy részt feltáró jellegű, más részt magában hordozza annak a problémás élethelyzetnek a megoldását is, amivel hozzám fordult segítségért." Idézet Gábor weboldaláról.

 

 http://babohonlap.gportal.hu : Tóthmartinez Beatrix (Babó), nagyon sokoldalú és jószívű ember, kiváló masszőr! - Saját bőrömön tapasztaltam! Nevetés - Szeretettel ajánlom őt!

 

http://vitalnapok.hu : Kata kiváló rendezvényszervező!

 

http://www.panziocentrum.hu : Ha szálláshelyre lenne szükség!!!

 

http://debrecenkerekpar.blog.hu : Csabi a bringázás és túrázás szerelmese!

 

http://www.eleterostudio.hu : Marika kiváló masszőr és csontkovács! Hang- és fényterápiával is foglalkozik, sőt a lélekmátrix és az álomértelmezés is szakterülete!

 

http://www.testudio.hu : Vera a természetes gyógymódok specialistája. Fitoterápia, lélekterápia, fülakupunktúra, reflexológia, kineziológia, hogy csak néhányat említsek, amiben nagyszerű!

 

 

 

 

Hírek

 • Legközelebbi tanfolyamok

  Akvarell festészet - Tájképek

  2018. ápr. 7-8.

  Akril Festészet Haladó

  2018. ápr. 21-22.

  Kreatív rajzolás (4 nap)

  2018. jún. 16-17. és 23-24.

Hírlevél
a megoldás, ha első kézből és azonnal szeretnél értesülni

a legújabb rajzolás, festészet, rajzrelaxáció időpontokról!

a megoldás, ha hasznos tippeket szeretnél kapni rajzolással
és festészettel kapcsolatban
Iratkozz fel most! 


Asztali nézet